Friday, January 25, 2013

FIGURE UP KAPSUL... UBAT KURUS HERBA...










Figure-Up formula hebat! Mengawal selera makan, menghalang pembentukkan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan karbohidrat kepada tenaga yang mana merupakan 5 faktor utama di dalam pengurusan berat badan

BERITA BAIK UTK ALL YG PERNAH CONSUME FIGURE UP SEBELUM NI.. NOW FIGURE UP KEMBALI SEMULA DLM BTK KAPSUL SUPAYA CONSUMER LBH MUDAH UTK AMALKAN PENGAMBILAN FIGURE UP PD BILA2 MASA DAN DI MANA2 SHJ. KPD U ALL YG PERNAH MENCUBA SDR FIGURE UP N PERNAH KURUS BERSAMA FIGURE UP BOLEH LE KEMBALI CONSUME YE..

JIKA ANDA ADA MASALAH OBESITI, ANDA ADA 1001 SEBAB UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN ANDA !!!

KAPSUL FIGURE UP MEMBUANG LEMAK2 BERLIPAT, MENGURANGKAN NAFSU MAKAN YG MELAMPAU.. KEBERKESAN TERBUKTI DALAM MASA 7 HARI ANDA PASTI TERUJA..

Nak kurus dalam masa yang singkat ?
jom try Figure Up sekarang !
tidak perlu diet & pantang makan teruk2.
Figure Up akan mengawal nafsu makan anda & membuatkan anda sentiasa kenyang.
xde sakit perut @ cirit birit. sungguh mudah !

FIGURE-UP (DIETARY CAPSULES)
“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”

Fenomena Figure -Up sedang mengegar pasaran sekarang ini. Mudah dan berkesan. Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih. Makan macam biasa, tak perlu berdiet2 .Hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari tgk hasilnya. MENAKJUBKAN!!

MAKLUMAT PENTING:

Halal
100% Herba
Boleh diamalkan ketika period
Boleh diamalkan oleh ibu menyusu (Baby 7 month above)
Tiada pantang larang dalam pemakanan (No Diet)

KANDUNGAN :
Maltodextrin, Garcinia Cambogia, Green Tea Extract, Citrus Aurantium, Alor Vera.

FUNGSI BAHAN AKTIF:

1. Maltodextrin 
Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agardasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.

2. Garcinia Cambogia
Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.

 Kebaikan Garcinia Cambogia:
1. Berkesan menurunkan berat badan
2. Mengawal selera makan
3. Menghalang pembentukan lemak
4. Mengurangkan kolesterol
5. Menambah tenaga

6. HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
7. Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi.

3. Green Tea
Teh Hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung..

4. Citrus Aurantium 
Citrus Aurantium juga dinamakan bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawalberat badan.
Kebaikan Citrus Aurantium
-meningkatkan kadar metabolisma
-menurunkan berat badan
-bertindak mengawal selera makan.
-membantu membakar lemak,
-membantu sistem pencernaan berfungsi normal.

5. Aloe Vera 
Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit

CARA PENGAMBILAN FIGURE-UP :

* Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari)

NOTES :
JIKA INGINKAN KESAN YG DIINGINKAN, PANTANG SEMENTARA DARI AIR KOPI, CARFEEIN


TIDAK SESUAI UNTUK :
1. Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular.
2. Ketagihan dadah, ubat atau alkohol.
3. Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati.
4. Wanita yang mengandung.
5. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.
6. Mengambil suplemen atau ubat-ubatan yang lain.

INFO FIGURE-UP :
- 1 kapsul untuk setiap hari (sebelum sarapan-perut kosong) dan jangan sekali-kali mengambil 2 biji.
- Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen yang lain.
- Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus.
- Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari).
- Jangan meminum minuman beralkohol ketika mengambil kapsul ini.

Perkara yg plg penting tentang produk FIGURE-UP ini :
* Ada LAB TEST
* BEBAS SIBUTRAMINE
* ND stand for NOT DETECTED (mean xde bacaan yg detect dlm pduk figure up ni.)

So, jangan ragu-ragu untuk cuba FIGURE-UP.

 CARA PENGAMBILAN:- 
- ambil FU lepas sarapan. Lepas sarapan terus minum FU, tak perlu tunggu    
  setengah jam atau minit
- jangan amik FU perut KOSONG
- Makan ikut suka, tak perlu kawal
- MINUM AIR KOSONG /PUTIH minum 3-4 liter sehari
- Yang baru amik FU, kalau puasa amik FU lepas buka puasa. Sahur esoknya   
   abiskan 1-2 liter air  pelan2. So siang tu tak haus sgt insyaallah
- Yang dah lama amik FU, rasa haus tu dah jadi biasa, then elok amik FU lepas  
  sahur. Habiskan 1-2  liter air pelan2 masa sahur tu.
- Menu makan jgn skip walaupun kenyang. Mesti amik gak walau sikit utk pastikan  
  metabolisme kita stable dan tak down. Dan nak elak dr masuk angin 

HARGA SEBOTOL RM70 (30 BIJI..stok sebulan)

JANGAN MALU @ SEGAN... RAJIN-RAJIN LAH MENANYA SAYA... NAK SMS BOLEH... NAK WHATSAPP PUN BOLEH... NAK TANGO PUN BOLEH... NAK LINE PUN BOLEH .. NAK VIBER PUN BOLEH...

0126700594 - MAI @ COMOT 
bbm pin
2760D0B6


3 comments:

  1. Makan fu ni sblm mkn ke selpas mkn?

    ReplyDelete
  2. Kalau mengambil ubat kencing manis boleh mkn tak?

    ReplyDelete
  3. ade asthma blh amek figure up x?

    ReplyDelete